E-mail beheren via portal.villah.com

Inloggen en de beheerpagina:
1. Log in op https://portal.villah.com.(Bent u de gegevens kwijt van de portal "Wachtwoord reset Portal").
2. In het blauwe lint bovenaan de pagina klik je op 'Diensten' en daarna op 'Mijn services'.

3. Hier vind u een lijst met al je producten. Zoek je email-product van het domein waar u de mails van wilt beheren. Neem je Basishosting of Uitgebreide Hosting af, dan is dit  'Zimbra e-mail Gratis bij Basis' of 'Zimbra e-mail Gratis bij Uitgebreid'. (Niet rechtstreeks op de domeinnaam klikken (dan ga je naar de website), maar ernaast in het vak)

4. Links in de balk kunt u uw accounts, aliassen en distributielijsten aanpassen. Klik op E-mail Accounts.

5. Hier kun je de Accounts beheren: Accounts aanmaken, Wachtwoorden wijzigen, het account op non-actief zetten en verwijderen.

• Wachtwoord vergeten e-mail, E-mail account aanmaken, Beheren e-mail